Benvinguts
a la nostra família

Grup Lantus som una empresa familiar de gestió de centres residencials. Portem més de 15 anys cuidant als nostres majors en diverses residències a Catalunya.

A banda dels aspectes propis de tota residència, nosaltres ens esforcem a procurar-los una estada acollidora, perquè s’integrin i se sentin part de la nostra família.

Aquí podran seguir amb els seus interessos i aficions, mentre nosaltres estem pendents del seu benestar.

LES NOSTRES RESIDÈNCIES

RESIDÈNCIA OLIMPO

Santa Coloma de Gramenet

RESIDÈNCIA ELS ROSERS

Alella

RESIDÈNCIA VALLDAURA

Manresa

RESIDÈNCIA CALELLA

Calella de Mar

RESIDÈNCIA TONA

Tona

15

Anys antiguitat

+226

Personal

410

Llits

60

Places de dia

¿PERQUÈ VENIR A LANTUS?

Comptem amb tots els serveis habituals i necessaris d’una Residència, com totes les altres. Però, a l’ésser una empresa familiar, ens preocupem pel benestar emocional dels més grans que estan amb nosaltres. Procurem que se sentin com a casa i que, en la mesura del possible, puguin seguir amb els seus costums de forma segura.
També ens preocupem per les seves famílies. Portar als nostres familiars a una residència no és fàcil, moltes vegades ens sentim culpables per això. Nosaltres volem que sentin que ha estat una decisió encertada, quan els vegin cures i contents.

La seva història

Cadascun dels nostres majors ha tingut les seves batalles, les seves històries a la vida. Per a ells són experiències importants, que agraden d’explicar a qui vulgui escoltar-los.
Nosaltres estarem aquí per sentir-les.

Entorn familiar

Vam contactar amb els seus familiars per a conèixer com era el seu entorn, les persones que l’envoltaven i ens esforcem per que se sentin emocionalment com a casa.

Les seves aficions

Li facilitarem pugui seguir amb les seves aficions, per ocupar el seu temps lliure amb aquelles coses que li agraden i li omplen.

 

Companyia

Creem un ambient agradable i distès en què pugui participar d’activitats en companyia dels seus nous amics, si aquest és el seu desig.

PER LA NOSTRA VOCACIÓ SOCIAL, COL·LABOREM AMB