Residències Grup Lantus, més de 10 anys
d’experiència en la gestió de centres residencials ens avalen com a referents del sector.

 

Apliquem una visió familiar amb serveis professionalitzats

Al Grup Lantus fem que el nostre compromís estigui basat en ajudar a cada resident a portar una vida útil i esforçar-nos per brindar la més alta qualitat de servei.
Quan una família tria les nostres residències, sabem de la importància d’aquesta elecció. En cada cas, hem creat un entorn que promou la satisfacció i la felicitat dels residents.
Basant-nos en aquest mètode de treball, estem preparats per donar-li la benvinguda i millorar la seva qualitat de vida.
Perquè millorar la seva qualitat de vida és, a més, part de la nostra missió.
residències grup Lantus tercera edat

Som un equip humà càlid i professional que té com a objectiu tenir cura de la qualitat de vida global dels nostres residents en un entorn familiar, i refermar la confiança de les seves famílies.

residències grup Lantus tercera edat

Per tenir cura de la qualitat de vida dels nostres majors, oferim un servei global i sanitari generant el benestar basat en el tractament de les emocions i l’envelliment actiu.

Les nostres residències de gent gran

A les Residències Grup Lantus, les nostres habitacions ofereixen la privacitat que necessita: bany individualitzat, llits articulats …
També oferim la possibilitat d’oferir les habitacions moblades i decorades amb objectes personals per fer de l’estada un ambient més càlid.
Perquè volem que se senti com a casa seva.
Posem a la seva disposició els centres residencials més innovadors per acollir als seus éssers estimats. Tenim les millors localitzacions en l’àrea de Barcelona, al cor de Santa Coloma de Gramenet, Manresa, Alella i Calella de Mar. Perquè vostè només es preocupi de triar la localització més convenient.
L’aprenentatge continu comporta una infinitat d’avantatges que apliquem en el nostre dia a dia. Assistim a cursos de formació, seminaris, jornades … La formació constant és necessària per aportar valor afegit a la feina i els seus beneficis es reflecteixen directament en una millor qualitat per als nostres residents.

Compromesos Socialment

Al Grup Lantus creiem en les persones, en la seva capacitat per créixer, treballar i superar les adversitats. Apostem per un món amb més oportunitats per construir un futur millor per a tothom. Amb aquest objectiu, col·laborem amb desenes d’entitats per millorar la qualitat de vida tant dels nostres residents com de l’entorn més proper.

Treballa amb nosaltres

A Grup Lantus busquem professionals implicats i motivats amb els nostres residents i les seves famílies.
Si vols formar part del nostre equip envia’ns el teu CV i la teva carta de presentació per mail a:

rrhh@lantus.es

Contacta

Oficina Central
Mare de Déu dels Àngels nº 2
08921 Santa Coloma de Gramanet, Barcelona

T +34 93 466 68 40

F +34 93 385 12 49

 
 
info@lantus.es