Control sanitari, sociabilitat, alegria, confiança, proximitat, control d'emocions

La gestió emocional dels nostres residents, a tots els nivells, és clau per a un estat anímic òptim que beneficiï a la seva pròpia salut. 

Per això impulsem les habilitats de comunicació efectiva i afectiva, treballem l’empatia, l’assertivitat, les situacions de dol i l’acompanyament a les seves famílies.

En el dia a dia oferim als residents multitud d’activitats i possibilitats en els que podrà decidir i participar en un entorn molt proactiu i estimulat.

Volem capacitar a la gent gran per desenvolupar accions i aconseguir que l’activitat formi part de les seves jornades diàries.

Millor que a casa

Garantim tot el que necessites en serveis hotelers, en millors instal·lacions i en totes les cobertures de les teves necessitats amb protocols professionalitzats.

Ens relacionem

Potenciem les relacions socials a través de la participació d’activitats evitant els problemes d’aïllament i soledat. Cuidem de l’estat anímic acompanyant en tots els processos tant a residents com familiars.

Atenció Mèdica

Mantenim i augmentem l’autonomia personal prevenint i reduint els ingressos hospitalaris així com el control i seguiment de l’equip mèdic i d’infermeria.

Grup Lantus és una empresa líder de l’àmbit social, amb més de 10 anys d’experiència en residències geriàtriques i centres de dia per a gent gran.

Grup Lantus és una empresa líder de l’àmbit social, amb més de 10 anys d’experiència en residències geriàtriques i centres de dia per a gent gran.

L’experiència del nostre equip gestor combinada amb la vitalitat dels nostres professionals genera una grata satisfacció als nostres residents.

VISITA'NS

Mare de Déu dels Àngels nº 2 08921 Santa Coloma de Gramanet, Barcelona

truca'ns

posem a la teva disposició el número de telèfon: 93 466 68 40

FAX

posem a la teva disposició el servei de fax: 93 385 12 49

ESCRIU-NOS

i us respondrem el més aviat info@lantus.es