Benvinguts
a la nostra família

Grup Lantus som una empresa familiar de gestió de centres residencials. Fa més de 15 anys que tenim cura dels nostres majors en diverses residències a Catalunya.

A banda dels aspectes propis de tota residència, nosaltres ens esforcem a procurar-los una estada acollidora, perquè s’integrin i se sentin part de la nostra família.

Aquí podreu seguir amb els vostres interessos i aficions, mentre nosaltres estem pendents del vostre benestar.

LES NOSTRES RESIDÈNCIES

RESIDÈNCIA OLIMPO

Santa Coloma de Gramenet

RESIDÈNCIA ELS ROSERS

Alella

RESIDÈNCIA CALELLA

Calella de Mar

RESIDÈNCIA TONA

Tona

RESIDÈNCIA Vil·la BETANIA

Arenys de Mar

15

Anys antiguitat

+230

Personal

415

Llits

60

Places de dia

PERQUÈ VENIR A LANTUS?

Tenim tots els serveis habituals i necessaris d’una Residència, com totes les altres. Però, com que és una empresa familiar, ens preocupem pel benestar emocional dels grans que estan amb nosaltres. Procurem que se sentin com a casa i que, en la mesura que sigui possible, puguin seguir amb els seus costums de forma segura.
També ens preocupem per les seves famílies. Portar els nostres familiars a una residència no és fàcil, moltes vegades ens en sentim culpables. Nosaltres volem que sentin que ha estat una decisió encertada, quan els vegin cuidats i contents.

La seva història

Cadascun dels nostres majors ha tingut les seves batalles, les seves històries a la vida. Per a ells són experiències importants, que agraden de contar qui vulgui escoltar-los.
Nosaltres hi serem per sentir-les.

Entorn familiar

Contactarem amb els seus familiars per conèixer com era el seu entorn, les persones que l’envoltaven, i ens esforçarem perquè se sentin emocionalment com a casa seva.

Les seves aficions

Li facilitarem que pugui seguir amb les seves aficions, per ocupar el seu temps lliure amb aquelles coses que li agraden i l’ omplen.

 

Companyia

Creem un ambient agradable i distès on ell pugui participar en activitats en companyia dels seus nous amics, si aquest és el seu desig.

PER LA NOSTRA VOCACIÓ SOCIAL, COL·LABOREM AMB