RESIDÈNCIA

TONA

Tona

932 693 161

Acceptació

Residència àmplia, amb capacitat per a 68 persones, amb places públiques i privades més servei de Centre de dia. En ple centre, amb facilitat per aparcar, venir caminant i ben comunicat amb altres municipis de la zona.

29

Habitacions
dobles

10

Habitacions
individuals

10

Centre
de dia

+43

Personal

Comptem amb serveis propis

Tenim la nostra pròpia cuina amb servei rentavaixelles integrat per cuinar tot i més en un horari continu de 12h.

Cuina pròpia

Fem servir el mètode Montsessori aplicat a el cicle vital de les persones grans per aconseguir a través de la manipulació de diversos materials i objectes, estimular i preservar les funcions sensorials, cognitives i motores.

Teràpia ocupacional “Montessori”

És clau que els nostres avis s’adaptin bé a centre, pujar la seva autoestima i fer teràpia emocional a les famílies nouvingudes per la separació amb el seu familiar.

Benestar psicològic

La nostra infermera s’encarrega de que els nostres residents estiguin ben controlats i amb el metge vam realitzar sessions setmanals pel seu benestar.

Infermeria i metge

Amb el nostre gimnàs totalment equipat, podem realitzar sessions de recuperació individuals i realitzar teràpies grupals.

Fisioteràpia i Rehabilitació

I algunes de les nostres instal·lacions

L’edifici està dividit en 4 plantes, 3 d’habitacions i la Planta Baixa on trobem 2 sales polivalents d’activitats, menjadors adaptats per perfils cognitius, Cuina i rentavaixelles, gimnàs, jardí amb terrassa exterior, despatxos i infermeria.

Tenim habitacions dobles i individuals, la majoria de les nostres habitacions tenen bany propi compartit o individual, vistes a l’exterior, algunes amb balcó.

Les nostres llits són articulades i tenen timbres d’avís / emergència.

Comptem amb dues sales polivalents d’activitats. Dues sales de lectura i jocs de taula i 2 menjadors per adaptar-nos als diferents perfils i menús segons el resident. Tot això a la Planta Baixa.

Tenim tot el jardí amb la seva terrassa exterior en Planta baixa, on vam realitzar activitats, visites familiars i més comptem amb una altra terrassa exterior a la Planta 1.

Vols saber més de nosaltres?

Contacta amb la nostra residència o descarrega’t el fullet informatiu

Debora Navarro

Directora
932 693 161
direcciontona@gruplantus.es

Carrer Dr. Bayés nº 49
08551 Tona
Barcelona