Serveis de la residència Lantus MARE RÀFOLS

La nostra residència Lantus Mare Ràfols ofereix una àmplia varietat de serveis professionals per garantir el benestar integral dels seus residents. Amb un enfocament en la salut física, emocional i social, la residència compta amb un gabinet d’infermeria que ofereix atenció contínua a més d’un metge 2 cops per setmana. L’atenció psicològica també està disponible per donar suport als residents en la seva adaptació i benestar emocional.

A més dels serveis de salut, la residència ofereix fisioteràpia personalitzada per mantenir la mobilitat i prevenir lesions. Un animador sociocultural organitza activitats recreatives i esdeveniments socials per fomentar la interacció entre els residents i mantenir-ne la ment activa. La residència també es preocupa per l’alimentació, oferint una cuina pròpia que proporciona menjars equilibrats i adaptats a les necessitats dietètiques individuals.

La higiene i el confort estan garantits amb serveis de bugaderia i neteja disponibles cada dia de la setmana. Per a aquells que busquen suport espiritual, la capella ofereix un espai per a la pràctica religiosa i la reflexió espiritual. Els espais comuns, com ara el menjador i la sala de TV, estan dissenyats per brindar un ambient acollidor i lluminós on els residents poden socialitzar i gaudir de les seves activitats de lleure.

Finalment, per promoure la salut física i el benestar personal, Lantus Mare Ràfols compta amb un gimnàs i una perruqueria. Aquestes instal·lacions complementen els serveis professionals i contribueixen a millorar la qualitat de vida dels residents. En conjunt, aquests serveis i facilitats creen un ambient càlid i familiar on els residents poden sentir-se cuidats i recolzats en tots els aspectes de la vida diària.

55
Professionals
80
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència
Mare Ràfols

Infermeria i metge

A la nostra residència comptem amb un gabinet d´infermeria de dilluns a diumenge a més d´un metge 2 cops per setmana. Disponible per atendre les necessitats mèdiques i datenció de tots els nostres residents de manera immediata i personalitzada.

Fisioteràpia i rehabilitació

Disposem d'un espai de gimnàs totalment adaptat i equipat per realitzar sessions de gimnàstica i rehabilitació personalitzades sempre sota la supervisió segura i professional del nostre personal especialitzat a la recerca del benestar.

Psicologia

Creiem que l'adaptació dels residents majors al seu nou entorn al nostre centre és fonamental per garantir el seu benestar i felicitat.
També és important oferir suport emocional a les famílies durant aquest temps.

Animació sociocultural.

A partir del 15 d'abril. De la mà dels nostres especialistes, proporcionem als nostres residents activitats que els permetin mantenir i desenvolupar les seves habilitats mentre gaudeixen del seu temps lliure, fomentant la participació.

Cuina pròpia

Disposem de cuina pròpia en funcionament durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa en estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Bugaderia

Comptem amb un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament durant més de 12 hores al dia. Aquest servei també inclou un centre de planxa per garantir que totes les peces estiguin perfectes.

Neteja non-stop

A les nostres residències valorem el fet que els espais comuns i individuals estiguin sempre en bones condicions. El nostre servei de neteja opera més de 12 hores cada dia garantint un entorn agradable i desinfectat en tot moment.

Perruqueria i podologia

Oferim serveis de perruqueria i podologia per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials a la seva vida quotidiana.
El servei de perruqueria està disponible 2 cops a la setmana i el de podologia un cop al mes.

Capella

Servei de missa un cop per setmana per atendre les necessitats espirituals dels residents que hi estiguin interessats. A Grup Lantus som respectuosos amb totes les creences, aquest lloc proporciona un espai per a la reflexió i la pràctica religiosa.

Jardins

Els espais exteriors proporcionen uns beneficis terapèutics i emocionals per als nostres residents. Envoltats de vistes de la natura i grans espais podeu gaudir d'una activitat física suau i segura cada dia de l'any.

Vols saber més sobre la nostra residència Mare Ràfols?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Mare Ràfols?