Perquè cada resident és únic

Atenció mèdica feta a la teva mida

L’atenció sanitària personalitzada és fonamental dins la nostra missió. A les residències Lantus, treballem incansablement per fer realitat el nostre compromís de crear benestar per als nostres residents i les seves famílies.

Els nostres especialistes del sector sanitari, que inclouen metges, infermers, dietistes, psicòlegs i fisioterapeutes, contribueixen dia a dia perquè cada resident pugui gaudir d´una vida plena i saludable en un entorn que celebra la seva singularitat.

Entenem que la salut és un concepte integral que engloba el benestar físic, cognitiu i emocional.

La salut a les nostres residències

Serveis sanitaris

Servei mèdic

El nostre servei, compost per metges qualificats, està disponible per realitzar exàmens mèdics regulars, supervisar la gestió de malalties cròniques, administrar tractaments i proporcionar atenció d'emergència si és necessari.

Infermeria

Els professionals d'infermeria desempenyen un paper crucial, abastant des de l'avaluació i seguiment de la salut dels residents fins a l'administració de tractaments i medicaments seguint les indicacions mèdiques.

Psicologia

Els psicòlegs ofereixen suport i comprensió als nostres residents i familiars. Col·laboren amb eines i estratègies per gestionar qualsevol desafiament emocional que puguin enfrontar. Segons les necessitats, la teràpia pot ser individual o grupal.

Fisioteràpia / Rehabilitació

La fisioteràpia ens ajuda i té com a objectiu rehabilitar o millorar la mobilitat i la independència dels nostres residents ajudant-los a mantenir la seva capacitat de moure's amb seguretat i preservar la seva autonomia funcional.

Farmàcia

El servei de farmàcia a la residència és un recurs molt valuós que proporciona rapidesa i comoditat tant als nostres metges, residents com a les famílies. És una característica més d'atenció integral i centrada en el resident.

Dietista / Nutricionista

Els nostres dietistes es fan càrrec de dissenyar plans d'alimentació individualitzats, tenint en compte les necessitats específiques de cada resident. Això garanteix dietes que cobreixen malalties com la diabetis o les al·lèrgies alimentàries.

Podologia

Li donem molta importància a aquet servei especialitzat que ajuda a prevenir i diagnosticar problemes greus, millorar la mobilitat i la qualitat de vida, i contribueix al benestar general dels residents fent-los més actius, independents i àgils.

Reeducación neurològica

A través d'exercicis especialitzats, els nostres terapeutes inclouen tècniques dissenyades per estimular i rehabilitar àrees específiques del cervell, la qual cosa pot ajudar en la recuperació de funcions cognitives, la memòria i altres habilitats mentals.

Teràpia Snozelen

Proporciona un entorn interactiu i d'estimulació multisensorial. El seu objectiu es basa en millorar la qualitat de vida de les persones que enfronten un deteriorament cognitiu sever o demència en qualsevol de les seves etapes.

Ens adaptem a les necessitats dels nostres residents

En què podem ajudar-te

Posa't en contacte amb nosaltres

Som especialistes en la tercera edat i en tot el que això significa per a elles, ells i els seus familiars. Dedicem la nostra vida a atendre les seves necessitats de manera professional i vocacional. La nostra missió és escoltar, ajudar i atendre

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta que tinguis!

    Les dades personals obtingudes a través de l'emplenament del present formulari seran tractades per LANTUS, com a responsable del tractament, amb la finalitat de gestionar la seva candidatura com a demandant d'ocupació i la seva participació en processos de selecció de personal, amb base legal al consentiment exprés de la persona candidata docupació (art. 6.1.a) RGPD). Podreu exercir els vostres drets en matèria de protecció de dades personals dirigint la vostra sol·licitud a info@lantus.com .