Ajudem a crear un propòsit diari

Junts formem una gran comunitat

A Grup Lantus creiem que les activitats socioculturals són essencials a les nostres residències. Són pilars fonamentals per promoure el benestar integral dels nostres residents, abordant aspectes emocionals, socials, cognitius i físics de la salut i qualitat de vida.

A través dels nostres especialistes, a les residències de gent gran Lantus oferim diverses activitats socioculturals, el que nosaltres anomenem un gran regal per totes les virtuts que aquestes representen: cognitivament, fomenten l’autoestima a través de l’expressió artística i l’aprenentatge, prevenen l’aïllament en promoure la interacció social, mantenen habilitats físiques i, alhora, permeten als residents compartir les seves experiències personals, creant un ambient enriquidor i on se senten valorats.

Aquestes activitats no només omplen els dies amb alegria, sinó que també nodreixen el cos, la ment i l’esperit, afegint qualitat i significat a la vida dels nostres grans.

Les activitats a les nostres residències

Activitats socioculturals a Grup Lantus

Animació sociocultural

Comptem amb un programa elaborat i variat d'activitats socials i culturals. Aquests esdeveniments són fonamentals per promoure el benestar integral dels nostres residents, abordant aspectes emocionals, socials, cognitius i físics de la seva salut i qualitat de vida.

Activitats adaptades

A Grup Lantus garantim que tots els residents tinguin l'oportunitat de participar en experiències que en promoguin el benestar físic, emocional i social. Es dissenyen de manera personalitzada per fomentar la inclusió i la qualitat de vida dels residents.

Teràpia Montessori

A les nostres residències fem servir el mètode Montessori, conegut pel seu enfocament en la independència i l'autoexploració, s'ha demostrat molt eficaç en l'estimulació cognitiva, la participació activa, l'autoestima i el manteniment d'habilitats en persones grans.

Teràpia Snozelen

Sala equipada per proporcionar un ambient interactiu i estimulació multisensorial. Aquesta teràpia té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans que enfronten un deteriorament cognitiu sever o demència en qualsevol de les etapes.

Musicoteràpia

Utilitzem aquesta teràpia basant-nos en què s'ha demostrat que és efectiva per a gent gran amb diversos graus de deteriorament cognitiu, ja que la música té la capacitat única d'evocar records, estimular la comunicació i el benestar emocional i millorar la qualitat de vida en general.
Atención sanitaria- Rehabilitación- Enfermería- Servicio médico- Fisiterapia- Dietista- Psicología- Reeducación neurológica- Farmacia- Podología- Terapia SnozelenActividades socioculturales- Animación sociocultural- Actividades adaptadas - Educador social- Terapia ocupacional = no es genérico - Huerto terapéutico- Laborterapia - Musicoterapia- Arteterapeuta - Terapia Montessori > falta- Terapia SnozelenEspacios comunes- Sala de estar - Baños adaptados - Comedor- Terrazas - Jardines / Zonas verdes - Gimnasio - Sala polivalente- Biblioteca > falta- Huerto urbano- Capilla - Sala Snozelen Servicios residenciales- Cocina propia - Recepción 24 horas- Lavandería- Zona de planchado > falta - Peluquería - Servicio de limpieza- Servicio religioso- Habitaciones con baño adaptado- Espacios adaptados y seguros- Educador socialCÓMO CUIDAMOSMontesorri

Hortoteràpia

Proporciona un entorn exterior a més d'una sèrie de beneficis terapèutics i emocionals per als nostres residents. En participar a la jardineria, poden experimentar una sensació d'èxit en veure créixer les plantes, connectar-se amb la natura i gaudir de l'activitat física suau.

Arteteràpia

A través d'aquestes formes d'expressió creativa promovem la comunicació, les emocions, el creixement personal i la connexió social. Creiem que aquestes activitats són eines de gran ajuda a l'etapa de la vida dels nostres residents.

Laborteràpia

Aquesta teràpia ajuda a els nostres residents a exercir una ocupació, sentir-se útils, tenir sentiment de propòsit, de superació i afany. A Grup Lantus creiem fermament en aquesta teràpia per ser molt àmplia en els seus beneficis físics i mentals.

Volem socialitzar, interactuar i compartir experiències.

En què et podem ajudar?

Posa't en contacte amb nosaltres

Som especialistes en la tercera edat i en tot allò que això vol dir per a elles, ells i els seus familiars. Dediquem la nostra vida a atendre les vostres necessitats de forma professional i vocacional. La nostra missió és escoltar, ajudar i atendre.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta que tinguis!

    Les dades personals obtingudes a través de l'emplenament del present formulari seran tractades per LANTUS, com a responsable del tractament, amb la finalitat de gestionar la seva candidatura com a demandant d'ocupació i la seva participació en processos de selecció de personal, amb base legal al consentiment exprés de la persona candidata docupació (art. 6.1.a) RGPD). Podreu exercir els vostres drets en matèria de protecció de dades personals dirigint la vostra sol·licitud a info@lantus.com .