Fer-se gran forma part de la vida

Cuidats però lliures de ser ells mateixos

A Grup Lantus ens sentim orgullosos d’oferir serveis residencials de primera qualitat dissenyats específicament per atendre les necessitats i comoditats de la gent gran. A les nostres residències, entenem que hi ha moments a la vida en què les famílies poden tenir dificultats per proporcionar el nivell de cura i atenció que els seus éssers estimats mereixen. Per això, hem creat un entorn que brinda als nostres residents tot allò que necessiten per viure de manera segura i confortable.

Per a tot l’equip que formem Lantus, la nostra missió és proporcionar un entorn segur i còmode on la gent gran pugui gaudir d’una vida activa i rebre atenció professional d’alta qualitat. Estem compromesos a millorar la qualitat de vida dels nostres residents i oferir-vos la tranquil·litat que ells i els seus familiars es mereixen.

Els serveis a les residències Lantus

Serveis residencials Grup Lantus

Habitacions amb bany

Totes les nostres habitacions compten amb llits articulats, trucada d'emergència, així com espais còmodes i funcionals. Algunes d'elles també disposen de bany completament adaptat dins de l'habitació.

Espais adaptats

A les residències Lantus, els espais estan dissenyats i adaptats per a tots els nostres residents i les seves diferents condicions de mobilitat. Ascensors, baranes, passadissos amples, banys adaptats, així com sales i sortides amb accés segur.

Recepció 24 hores

Estem compromesos a proporcionar un servei d'atenció constant i accessible per als nostres residents i familiars. Atenem cada dia, des de les 8 del matí fins a les 9 de la nit, sense interrupcions, incloent els caps de setmana

Cuina propia

Disposem de cuina pròpia operativa durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa en estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Bugaderia

Per garantir la neteja, disposem d'un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament més de 12 hores al dia. Aquest servei serveix per garantir que totes les peces estiguin perfectament cuidades i llestes per al seu ús.

Servei de planxat

Per complementar el servei de bugaderia, disposem del servei de planxat. Les peces dels nostres residents són tractades de manera professional i amb cura per garantir una presència impecable de cadascun d'ells.

Servei de neteja

La neteja a les nostres residències és un punt al qual li donem una gran importància. El nostre servei de neteja opera a les habitacions i zones comunes més de 12 hores al dia per garantir un entorn net i desinfectat en tot moment.

Perruqueria i podologia

Oferim serveis de perruqueria i podologia per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials en la seva vida quotidiana. Tot això sense sortir de la residència i amb la qualitat de professionals especialitzats.

Servei religiós

La capella es crea per proporcionar un entorn tranquil i respectuós on els residents puguin participar en activitats religioses i espirituals segons les seves creences. A més, comptem amb un servei religiós regular una vegada per setmana.

Tot el que necessites, de la mà de professionals

Com podem ajudar-te

Posa't en contacte amb nosaltres

Som especialistes en la tercera edat i en tot el que significa per a elles, ells i els seus familiars. Dediquem la nostra vida a atendre les seves necessitats de forma professional i vocacional. La nostra missió és escoltar, ajudar i atendre.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta que tinguis!

    Les dades personals obtingudes a través de l'emplenament del present formulari seran tractades per LANTUS, com a responsable del tractament, amb la finalitat de gestionar la seva candidatura com a demandant d'ocupació i la seva participació en processos de selecció de personal, amb base legal al consentiment exprés de la persona candidata docupació (art. 6.1.a) RGPD). Podreu exercir els vostres drets en matèria de protecció de dades personals dirigint la vostra sol·licitud a info@lantus.com .