espais amplis i acollidors

Junts creem una sensació de llar

Els espais compartits a les residències Lantus són dissenyats per estimular la interacció social, fomentant converses i l’intercanvi d’experiències entre els residents.

A Grup Lantus, atorguem una importància primordial a la connexió interpersonal, tant entre els residents com amb el nostre equip de professionals, considerant-la un pilar fonamental per assegurar el benestar i la qualitat de vida de tots els que hi resideixen.

La nostra missió és fer que els nostres residents se sentin com a casa i experimentin comoditat i benestar al seu entorn.

els espais a les nostres residències

Espais comuns Grup Lantus

Banys complets adaptats

Els banys han estat dissenyats amb accessibilitat, facilitant-ne l'ús per a persones amb mobilitat reduïda. Equipats amb cadires ortopèdiques per a dutxes i barres de suport garantint la seguretat dels nostres residents al seu bany diari.

Menjador

L'amplitud i l'accessibilitat són essencials, cosa que permet que tots els residents puguin gaudir dels àpats sense dificultat de mobilitat. A més, un mobiliari còmode i fàcil de netejar contribueix a la funcionalitat daquest espai.

Saló social

A les totes les residències del grup Lantus els salons són espais molt valuosos, on potenciem la sociabilitat, la connexió entre els residents i els treballadors, construïm llaços i fomentem els valors de la nostra gran família.

Sala polivalent

Donem molta importància que els espais socials siguin de gran qualitat tant per la mida com per la adaptabilitat per a tot tipus de resident. És per ells que també es conceben per ser usats per fer diferents teràpies o activitats.

Sala Snozelen

Equipada per proporcionar un ambient interactiu i estimulació multisensorial. El seu objectiu es basa en millorar la qualitat de vida de les persones que enfrontin un deteriorament cognitiu sever o demència en qualsevol de les etapes.
Atención sanitaria- Rehabilitación- Enfermería- Servicio médico- Fisiterapia- Dietista- Psicología- Reeducación neurológica- Farmacia- Podología- Terapia SnozelenActividades socioculturales- Animación sociocultural- Actividades adaptadas - Educador social- Terapia ocupacional = no es genérico - Huerto terapéutico- Laborterapia - Musicoterapia- Arteterapeuta - Terapia Montessori > falta- Terapia SnozelenEspacios comunes- Sala de estar - Baños adaptados - Comedor- Terrazas - Jardines / Zonas verdes - Gimnasio - Sala polivalente- Biblioteca > falta- Huerto urbano- Capilla - Sala Snozelen Servicios residenciales- Cocina propia - Recepción 24 horas- Lavandería- Zona de planchado > falta - Peluquería - Servicio de limpieza- Servicio religioso- Habitaciones con baño adaptado- Espacios adaptados y seguros- Educador socialCÓMO CUIDAMOSMontesorri