Residència Lantus MARE RÀFOLS

La nostra residència Lantus Mare Ràfols, situada a Vilafranca del Penedès, és un punt focal de la comunitat local des de fa dècades, es troba dins del recinte conegut com a ‘Molí d’en Rovira’ i forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Situada en un entorn únic, dins d’un recinte privat envoltat per més de 45.000 m2 de vinyes i zones enjardinades, les vinyes banyades per la llum daurada del sol s’estenen fins on arriba la vista.

Lantus Mare Ràfols és un edifici emblemàtic amb una rica història i característiques arquitectòniques significatives. Una de les seves característiques més notables és la presència d’una ala allargada de forma semicircular, que afegeix un element visual únic i contribueix a la identitat arquitectònica de l’edifici.

Construïda sobre un cos central que alberga un vestíbul i una capella interior, la residència s’estén a lo llarg de diversos nivells, incloent semisoterrani i planta baixa sobre elevada. És un edifici molt ampli, distribuït en 4 plantes dividides en 5 seccions, amb zones comunes i molts espais d’exterior. Cada planta compta amb un alt nivell d’autogestió, sent aquest el model més favorable cap a la resident, amb una atenció més individualitzada i familiar.

80
Places per a residents

Directora

MONTSE CORRAL

Montse Corral, directora de la Residencia de mayores Mare Ràfols en Vilafranca del Penedès, del Grup Lantus
Barri Molí d'en Rovira s/n

Vilafranca del Penedès

Barri Molí d'en Rovira s/n

Vilafranca del Penedès

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Mare Ràfols?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Mare Ràfols?