Serveis de la residència Lantus VIRGEN DEL PILAR

A la nostra residència Lantus Virgen del Pilar, ens sentim orgullosos de proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia varietat de serveis dissenyats per promoure la comoditat, seguretat i benestar de cada resident. Des de cures professionals i activitats enriquidores, fins a instal·lacions modernes i deliciós menjar casolà. Cada element de la nostra residència està dissenyat acuradament per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem el Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident se senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

35
Professionals
56
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència
Virgen del Pilar

Infermeria

A la nostra residència comptem amb un servei d'infermeria professionalitzada de dilluns a dissabte. Amb aquest servei pretenem que tots els nostres residents puguin ser atesos de manera immediata i personalitzada.

Teràpia ocupacional

De la mà dels nostres especialistes, es posen en marxa programes de treball que a través de la manipulació de materials i objectes adaptats a les necessitats de cada resident fomenten la participació activa, l'aprenentatge i l'autoestima.

Cuina Pròpia

Comptem amb cuina pròpia operativa durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa amb estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Fisioteràpia i rehabilitació

Comptem amb un espai de gimnàs completament adaptat i equipat per dur a terme sessions de gimnàstica i rehabilitació personalitzada sempre sota una cura segura i professional del nostre personal especialitzat.

Recepció

Estem compromesos amb oferir un servei d'atenció constant i accessible per als nostres residents i les seves famílies. La nostra recepció és oberta de dilluns a diumenge des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre.

Església

Servei de missa diari per atendre les necessitats espirituals dels residents que hi estiguin interessats. Sent respectuosos amb totes les creences, aquest indret proporciona un espai per a la reflexió i la pràctica religiosa.

Bugaderia

Comptem amb un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament cada dia. Aquest servei també inclou la planxa per garantir que totes les peces estiguin perfectament cuidades i llistes per al seu ús.

Terrasses

La nostra residència ofereix diverses terrasses, una amb vistes panoràmiques de la ciutat. Espais que permet gaudir de la llum natural i de moments entranyables amb residents o en família sense tenir necessitat de sortir de la residència.

Perruqueria i podologia

Oferim serveis de perruqueria i podologia per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials a la seva vida quotidiana. El servei de perruqueria, disponible 3 dies a la setmana i atenció de podologia per petició.

Neteja

A les nostres residències valorem el fet que els espais comuns i individuals estiguin sempre en condicions. És per això que el nostre servei de neteja opera cada dia de la setmana per aconseguir uns entorns agradables i higiènics.

Vols saber més sobre la nostra residència Virgen del Pilar?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Pilar de Zaragoza?