Instal·lacions de la residència Lantus BELLVÍS

La residència Lantus Bellvís és un ampli i acollidor espai que ofereix tant places públiques com privades així com de centre de dia o temporals, i es troba ubicada al poble de Bellvís, Lleida.

La residència consta d’un edifici distribuït en 5 plantes dissenyades per atendre tant persones autònomes com aquelles que requereixen un nivell d’assistència més alt. Disposa d´un total de 2 plantes dedicades a espaioses i lluminoses habitacions. A més compta amb instal·lacions pròpies de cuina i serveis, menjadors, sales polivalents i equip multidisciplinar.

A la residència Lantus Bellvís comptem amb sala de biblioteca i premsa diària així com sala Snoezelen, dissenyada per proporcionar teràpies multisensorials que promoguin el benestar i la relaxació així com teràpia cognitiva. També comptem amb sales polivalents que es fan servir per a una àmplia varietat d’activitats específiques per als nostres residents.

Envoltats de gairebé 2.000 metres quadrats de zones enjardinades i amb accés directe a un extens parc municipal.

La nostra residència és un espai sense barreres arquitectòniques, excepcionalment equipat i dissenyat per brindar un ambient còmode i enriquidor per als nostres residents, on es promou el benestar físic, emocional i social en un entorn agradable i accessible

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Bellvís?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Bellvís?