Serveis de la residència Lantus BELLVÍS

A la nostra residència Lantus Bellvís, ens sentim orgullosos de proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia gamma de serveis dissenyats per promoure la comoditat, seguretat i benestar de cada individu. Des de cures professionals i activitats enriquidores fins a instal·lacions modernes i deliciós menjar casolà, cada aspecte de la nostra residència està acuradament dissenyat per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem el Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident se senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

50
Professionals
112
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència Bellvís

Infermeria i metge

A la nostra residència comptem amb un equip mèdic propi el qual està format per un metge i una infermera. Disponible per atendre les necessitats mèdiques i datenció de tots els nostres residents de manera ràpida i personalitzada.

Fisioteràpia i rehabilitació

Comptem amb un espai de gimnàs completament adaptat i equipat per dur a terme sessions de gimnàstica i rehabilitació personalitzada. Exercicis, sempre, realitzats sota una cura segura i professional del nostre personal especialitzat.

Cuina pròpia

Comptem amb cuina pròpia operativa durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa en estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Recepció

Estem compromesos amb oferir un servei d'atenció constant i accessible per als nostres residents i les seves famílies. La nostra recepció està oberta cada dia de la setmana, des de les 8 del matí fins a les 8 de la nit, sense interrupció, incloent els caps de setmana.

Bugaderia

Comptem amb un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament durant més de 12 hores al dia. Aquest servei també inclou un centre de planxa per garantir que totes les peces estiguin perfectament cuidades i llistes per al seu ús.

Neteja Non-Stop

A les nostres residències valorem que els espais comuns i individuals estiguin sempre en òptimes condicions. El nostre servei de neteja opera més de 12 hores, cada dia de la setmana, garantint que totes les nostres instal·lacions estiguin netes i perfectament cuidades.

Perruqueria i podologia

Oferim serveis de perruqueria i podologia per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials a la seva vida quotidiana. El servei de perruqueria, que està disponible dues vegades per setmana, i latenció de podologia es brinda una vegada cada setmana.

Sala Snoezelen

Equipada per proporcionar un ambient interactiu i estimulació multisensorial. Aquesta sala s'ha concebut amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans que enfronten un deteriorament cognitiu sever o demència en qualsevol de les etapes.

Capella

Disposem d´una espaiosa capella amb servei regular de missa un cop per setmana.
Es promou un ambient que respecta i aborda la diversitat de creences, contribuint al benestar integral proporcionant un espai per a la reflexió i la pràctica religiosa.

Animació sociocultural

De la mà dels nostres terapeutes ocupacionals, proporcionem als nostres residents un programa d'activitats que els permetin mantenir i desenvolupar les seves habilitats mentre gaudeixen del temps lliure. Creem experiències significatives i gratificants.

Psicologia

Creiem que l'adaptació dels residents grans al seu nou entorn al nostre centre és fonamental per garantir-ne el benestar i la felicitat. També és important oferir suport emocional a les famílies durant aquest període de transició així com durant la vostra estada.
Atención sanitaria- Rehabilitación- Enfermería- Servicio médico- Fisiterapia- Dietista- Psicología- Reeducación neurológica- Farmacia- Podología- Terapia SnozelenActividades socioculturales- Animación sociocultural- Actividades adaptadas - Educador social- Terapia ocupacional = no es genérico - Huerto terapéutico- Laborterapia - Musicoterapia- Arteterapeuta - Terapia Montessori > falta- Terapia SnozelenEspacios comunes- Sala de estar - Baños adaptados - Comedor- Terrazas - Jardines / Zonas verdes - Gimnasio - Sala polivalente- Biblioteca > falta- Huerto urbano- Capilla - Sala Snozelen Servicios residenciales- Cocina propia - Recepción 24 horas- Lavandería- Zona de planchado > falta - Peluquería - Servicio de limpieza- Servicio religioso- Habitaciones con baño adaptado- Espacios adaptados y seguros- Educador socialCÓMO CUIDAMOSMontesorri

Jardí i hort urbà

Proporciona un entorn exterior a més d'una sèrie de beneficis terapèutics i emocionals per als nostres residents. En participar a la jardineria, podeu experimentar una sensació d'èxit en veure créixer les plantes, connectar-vos amb la natura i gaudir de l'activitat física suau.

Vols saber més sobre la nostra residència Lantus Bellvís?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Bellvís?