Instal·lacions de la residència Lantus VERA DE MONCAYO

La residència Lantus Vera de Moncayo és un espai ampli i acollidor que ofereix tant places privades com públiques amb administració, i es troba ubicada al poble de Vera del Moncayo, a la província de Saragossa.

Aquesta residència consta d’un edifici de 3 plantes en un gran entorn natural, tranquil amb unes privilegiades vistes de la natura.

A la planta baixa tenim 1 capella, un gran menjador molt lluminós gràcies als seus finestrals, totalment adaptat per a tots els nostres residents. Els menús adaptats es cuinen a les nostres instal·lacions ja que disposem de cuina pròpia, gimnàs, sala de teràpies i activitats, perruqueria, biblioteca i habitacions.

Una planta per sobre comptem amb 2 salons de descans amb TV panoràmica on es poden rebre les visites, veure la televisió o usar-les per fer diferents activitats guiades pels nostres terapeutes professionals. Acompanyen 2 office i la resta d’habitacions. A l’última planta tenim una terrassa i una sala d’estar.

A més comptem amb el gran jardí en què els residents i les seves famílies poden gaudir tot l’any ja que està proveït amb tendals que alleugen les hores més exposades al sol.

La nostra residència és un espai excepcionalment equipat i dissenyat per oferir un ambient còmode i enriquidor per als nostres residents, on es promou el benestar físic, emocional i social en un entorn agradable i accessible.

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Vera de Moncayo?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Vera de Moncayo?