Serveis de la residència Lantus VERA DE MONCAYO

A la nostra residència Lantus Vera de Moncayo, ens enorgulleix proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia gamma de serveis dissenyats per promoure la comoditat, la seguretat i el benestar de cada individu. Des dels cures professionals i activitats enriquidores fins a instal·lacions modernes i deliciosa menjar casolà, cada aspecte de la nostra residència està cuidadosament dissenyat per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem part del Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident es senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

23
Professionals
39
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència
Vera de Moncayo

Fisioteràpia i rehabilitació

Al nostre gimnàs realitzem sessions individuals i grupals segons les necessitats del moment. Brindem serveis d'entrenament personalitzat enfocats a la cura integral de la salut i el benestar.

Infermeria i metge

Comptem amb una infermera pròpia que acompanya el metge del centre de salut en la visita setmanal. Amb aquest servei atenem les necessitats mèdiques de tots els nostres residents fent un seguiment personalitzat.

Teràpia ocupacional

De la mà dels nostres especialistes activem programes, que mitjançant la manipulació de materials i objectes adaptats a les necessitats de cada resident, fomenten la participació activa, l'aprenentatge i l'autoestima.

Cuina pròpia

Comptem amb cuina pròpia on, de la mà d'una nutricionista, es preparen de manera casolana menús diabètics, basals i astringents, pensant tots els residents. El servei de cuina és operatiu de 8h a 21h tots els dies de la setmana.

Neteja

A les nostres residències valorem el fet que els espais comuns i individuals estiguin sempre en bones condicions. El nostre servei de neteja treballa tots els dies de la setmana procurant mantenir un entorn agradable i desinfectat.

Bugaderia

Comptem amb un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament de dilluns a divendres. Aquest servei també inclou un centre de planxa per garantir que totes les peces estiguin perfectament cuidades i etiquetades.

Terrassa

La nostra residència ofereix una agradable terrassa protegida amb tendals, al pati interior. Un espai exterior, que permet gaudir de la llum natural i de moments entranyables amb residents o en família sense tenir la necessitat de sortir de la residència.

Jardí

A les nostres instal·lacions els espais exteriors proporcionen uns beneficis terapèutics i emocionals per als nostres residents i familiars. Envoltats de vistes de la natura i grans espais podeu gaudir d'una activitat física suau i segura cada dia de l'any.

Perruqueria

Oferim serveis de perruqueria per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials a la seva vida quotidiana. Està disponible un cop per setmana, concretament els dilluns, encara que ens adaptem a les necessitats dels nostres residents.

Capella

Per atendre les necessitats espirituals tant dels residents com dels seus familiars comptem amb un servei religiós als matins cada dia de la setmana. A més, per a qui ho desitgi, s'ofereix la possibilitat d'acudir a resar el rosari a les tardes.
Atención sanitaria- Rehabilitación- Enfermería- Servicio médico- Fisiterapia- Dietista- Psicología- Reeducación neurológica- Farmacia- Podología- Terapia SnozelenActividades socioculturales- Animación sociocultural- Actividades adaptadas - Educador social- Terapia ocupacional = no es genérico - Huerto terapéutico- Laborterapia - Musicoterapia- Arteterapeuta - Terapia Montessori > falta- Terapia SnozelenEspacios comunes- Sala de estar - Baños adaptados - Comedor- Terrazas - Jardines / Zonas verdes - Gimnasio - Sala polivalente- Biblioteca > falta- Huerto urbano- Capilla - Sala Snozelen Servicios residenciales- Cocina propia - Recepción 24 horas- Lavandería- Zona de planchado > falta - Peluquería - Servicio de limpieza- Servicio religioso- Habitaciones con baño adaptado- Espacios adaptados y seguros- Educador socialCÓMO CUIDAMOSMontesorri