Accesibilidad

Aquest lloc web ha estat dissenyat i programat seguint les directrius de la iniciativa WAI (Web Accessibility Initiative, www.w3.org/WAI/ ), que marca uns estàndards internacionals en la creació de continguts webs accessibles a tot el món.

Compatible amb els estàndards

 • XHTML 1.0
 • CSS

WAI-AA

Passos que cal seguir

S’han realitzat diferents mesures per fer el lloc web accessible, entre les quals:

 • El sistema de navegació s’ha simplificat.
 • Les imatges tenen text descriptiu.

Disseny elàstic

S’ha adaptat el lloc web perquè l’usuari pugui configurar com vulgui el text i el lloc web. És senzill augmentar o reduir la mida de text:

 • Amb el teclat: Internet Explorer: prémer tecla ctrl i amb la roda del ratolí. Netscape, Mozilla:
 • Netscape, Mozilla:
  ctrl tecla + ‘+’ tecla per augmentar la mida
  ctrl tecla + ‘-‘ tecla per reduir la mida
 • El teu menú de navegació: ‘veure’> ‘mida de text’.

Enllaços

Aquells enllaços que no descriguin el text portaran atributs que donen una explicació.

Quan sigui possible, els enllaços s’escriuran de manera que tinguin sentit fora de context. Alguns lectors de pantalla (pj ,Jaws, Home Page Reader, Lynx eta Opera) poden treure la llista denllaços de la pàgina, donant lopció de poder navegar amb la llista. Tenint això en compte els enllaços no estan duplicats i si ho estan tindran el mateix contingut.

Tots els enllaços funcionen a qualsevol navegador fins i tot amb JS deshabilitat.

Notes

En aquesta secció si tens problemes d’emplenar o veure la informació, o si creus que hi ha alguna manera de millorar l’accessibilitat, no ho dubtis i fes-nos-ho saber a través de la nostra bústia de suggeriments.

Si trobeu alguna dificultat a l’hora d’accedir o visualitzar informació en aquest portal, o considereu que es podria millorar l’accessibilitat en algun aspecte, no dubteu a comunicar-nos-ho a través de la nostra bústia de suggeriments.