Atención profesional personalizada en las residencias de mayores del Grup Lantus.
Uneix-te a Lantus

Busquem persones amb vocació

A Lantus, no només gestionem residències geriàtriques, sinó que construïm una llar per a aquells que han acumulat històries, saviesa i experiències inavaluables. Som una família unida per l’entusiasme per la nostra feina, la generositat que caracteritza les nostres accions i l’amor que brindem diàriament.

Ens enorgulleix ser el suport fonamental per als qui han viscut tant i han contribuït a forjar el camí que avui transitem. Cada dia celebrem l’oportunitat de ser aquí gràcies a ells.

Si comparteixes la nostra passió per la cura, l’empatia i la dedicació, i t’agradaria formar part del nostre equip a Lantus, volem conèixer-te! Escriu-nos i descobreix com pots contribuir a crear un ambient càlid i acollidor pels nostres residents.

Junts, seguim construint un futur ple de cura, respecte i amor. Uneix-te a la família Lantus i sé part d’una cosa significativa!

Ofertes obertes

Grup Lantus

Gestionem les ofertes de treball a través de la nostra pàgina corporativa a Indeed

Vols formar part de Lantus?

Envia'ns el teu CV

Si estàs interessat/da en treballar a les residències del Grup Lantus i no tenim una posició oberta actualment pel teu perfil, pots deixar-nos el teu currículum a través del següent formulari:

Els camps de formulari amb * són obligatoris.
    Les dades personals obtingudes a través de l'emplenament del present formulari seran tractades per LANTUS, com a responsable del tractament, amb la finalitat de gestionar la seva candidatura com a demandant d'ocupació i la seva participació en processos de selecció de personal, amb base legal al consentiment exprés de la persona candidata docupació (art. 6.1.a) RGPD). Podreu exercir els vostres drets en matèria de protecció de dades personals dirigint la vostra sol·licitud a info@lantus.com .

    Compartim la passió pel cuidat, l'empatia i la dedicació