Serveis de la residència Lantus ELS ROSERS

A la nostra residència Lantus Els Rosers , ens sentim orgullosos de proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia gamma de serveis dissenyats per promoure la comoditat, seguretat i benestar de cada individu. Des de cures professionals i activitats enriquidores fins a instal·lacions modernes i deliciós menjar casolà, cada aspecte de la nostra residència està acuradament dissenyat per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem el Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident se senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

25
Professionals
35
Residents
serveis grup lantus

Serveis residencials Els Rosers

Infermeria y metge

A la nostra residència per a gent gran, comptem amb un equip mèdic propi format per un metge i una infermera. Aquestes professionals estan disponibles per atendre les necessitats mèdiques i d'atenció de tots els nostres residents de manera immediata i personalitzada.

Fisioterapia i rehabilitació

Disposem d'un espai de gimnàs totalment adaptat i equipat amb material per realitzar sessions de gimnàstica i rehabilitació personalitzada. Tot això sempre es duu a terme sota una atenció segura i professional del nostre personal especialitzat.

Cuina propia

Els nostres menús es basen en el conegut càtering de 5a gamma. Es tracta d'un sistema que comença amb una selecció de matèries primeres de la millor qualitat. A les nostres cuines dins de la residència es temperen els plats per servir-los calents en el moment.
Atención sanitaria- Rehabilitación- Enfermería- Servicio médico- Fisiterapia- Dietista- Psicología- Reeducación neurológica- Farmacia- Podología- Terapia SnozelenActividades socioculturales- Animación sociocultural- Actividades adaptadas - Educador social- Terapia ocupacional = no es genérico - Huerto terapéutico- Laborterapia - Musicoterapia- Arteterapeuta - Terapia Montessori > falta- Terapia SnozelenEspacios comunes- Sala de estar - Baños adaptados - Comedor- Terrazas - Jardines / Zonas verdes - Gimnasio - Sala polivalente- Biblioteca > falta- Huerto urbano- Capilla - Sala Snozelen Servicios residenciales- Cocina propia - Recepción 24 horas- Lavandería- Zona de planchado > falta - Peluquería - Servicio de limpieza- Servicio religioso- Habitaciones con baño adaptado- Espacios adaptados y seguros- Educador socialCÓMO CUIDAMOSMontesorri

Hort urbà

Proporciona un entorn a l'aire lliure a més d'una sèrie de beneficis terapèutics i emocionals per als nostres residents. En participar en la jardineria, poden experimentar una sensació d'èxit al veure créixer les plantes, connectar amb la natura i gaudir de l'activitat física suau.

Perruqueria i podologia

Oferim serveis de perruqueria i podologia per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials en la seva vida quotidiana. El servei de perruqueria, que està disponible una vegada per setmana, i l'atenció de podologia es proporciona una vegada al mes.

Reeducació neurològica

El nostre enfocament de reeducació neurològica està dissenyat per a persones que enfronten deteriorament cognitiu sever a causa de malalties neurovegetatives de llarga evolució. Treballem teràpies personalitzades les quals milloren significativament la qualitat de vida.

Laborteràpia

Creiem en els resultats positius que ofereixen tant l'activitat física com la mental. Per això, en nostra residència canalitzem el poder de les arts visuals i els mitjans artístics per generar canvis profunds i sostenibles en els nostres residents.

Animació sociocultural

De la mà dels nostres especialistes, proporcionem als nostres residents activitats que els permetin mantenir i desenvolupar les seves habilitats mentre gaudeixen del seu temps lliure. Creem experiències significatives i gratificants.

Psicologia i artteràpia

A més de la integració de la psicologia, desenvolupem activitats que responen a l'art terapèutic, desenvolupem una sèrie d'activitats oferint un enfocament holístic i molt enriquidor que influeix directament en el benestar mental i emocional.

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Els Rosers?

¿Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Els Rosers?