Habitacions de la residència Lantus OLIMPO

La nostra residència Lantus Olimpo , ubicada a Santa Coloma de Gramenet , brinda un total de 140 places residencials, distribuïdes en 56 habitacions dobles i 27 individuals, a més de comptar amb 3 apartaments per a una varietat d’opcions d’allotjament.

Cadascuna de les habitacions es destaca per la seva amplitud, lluminositat i belles vistes a l’entorn exterior. Equipades amb sistemes de calefacció i alerta individual, estem compromesos a oferir una atenció ininterrompuda i personalitzada. Els nostres llits, tots ells articulats i elèctrics, s’adapten fàcilment a les preferències de posició de cada resident, fomentant-ne la mobilitat i maximitzant-ne la comoditat.

Els banys han estat dissenyats amb accessibilitat al cap, facilitant el seu ús per a persones amb mobilitat reduïda. Equipats amb cadires ortopèdiques per a dutxes i barres de suport estratègicament ubicades, garantim la seguretat dels nostres residents durant les rutines de neteja diari. A més, a cada habitació trobareu mobles còmodes, armaris espaiosos per guardar les seves pertinences personals i connexió de TV al costat del llit, proporcionant un ambient que promou la comoditat, la seguretat i el benestar a cada racó de la nostra residència.

56
Habitacions dobles
27
Habitacions individuals

Vols saber més sobre la nostra residència Lantus Olimpo?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Olimpo?