Serveis de la residència Lantus TONA

A la nostra residència Lantus Tona, ens sentim orgullosos de proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia gamma de serveis dissenyats per promoure la comoditat, seguretat i benestar de cada individu. Des de cures professionals i activitats enriquidores fins a instal·lacions modernes i deliciós menjar casolà, cada aspecte de la nostra residència està acuradament dissenyat per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem el Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident se senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

40
Professionals
68
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència Tona

Infermeria y metge

A la nostra residència comptem amb un equip mèdic propi format per un metge i una infermera. Estan disponibles per atendre les necessitats mèdiques i d'atenció de tots els nostres residents de manera immediata i personalitzada.

Fisioterapia i rehabilitació

Disposem d'un espai de gimnàs totalment adaptat i equipat amb material per realitzar sessions de gimnàstica i rehabilitació personalitzada. Sempre sota una atenció segura i professional del nostre personal especialitzat.

Farmàcia

A la nostra resedència oferim l'opció de comprar medicaments directament des de la farmàcia de la residència. Això simplifica el procés d'obtenció de medicaments i proporciona comoditat tant a les famílies com als residents.

Cuina propia

Disposem de cuina pròpia operativa durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa en estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Dietista

Disposem d'un dietista dedicat per assegurar-nos que els nostres residents gaudeixin de menús equilibrats i saludables. Aquests menús s'adapten tant als residents diabètics, que mengen sense sal, com fins i tot a menús triturats.

Terapia Montessori

Aquesta disciplina es coneguda pel seu enfocament en la independència i l'autoexploració, és eficaç en l'estimulació cognitiva i el manteniment d'habilitats en persones majors. Es fomenta la participació activa, l'aprenentatge i l'autoestima.

Bé estar psicològic

L'adaptació dels residents grans al seu nou entorn al centre és fonamental per garantir el seu benestar i felicitat. També és important oferir suport emocional a les famílies durant aquest període de transició.

Educadora social

Contribueix al benestar i la qualitat de vida dels nostres residents: estimulant la creativitat, adaptant activitats a les seves capacitats, fomentant la socialització, oferint suport emocional i organitzant esdeveniments.

Neteja Non-stop

Valorem que els espais comuns i individuals de les nostres residències estiguin sempre en condicions. El nostre servei de neteja opera més de 12 hores, garantint un entorn agradable i desinfectat en tot moment.

Vols saber més sobre la nostra residència Lantus Tona?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Tona?