Instal·lacions de la residència Lantus CALELLA

La residència Lantus Calella és un ampli i acollidor espai que ofereix tant places públiques com privades, i es troba estratègicament ubicada al poble de Calella de Mar , amb fàcil accés tant per transport públic com per carretera. El seu entorn està adornat per una bonica zona enjardinada davant, i des de les seves instal·lacions es poden gaudir de vistes al mar.

Aquesta residència consta de dos edificis interconnectats a través de dos menjadors centrals, dissenyats per atendre tant persones autònomes com aquelles que requereixen un major nivell d’assistència. Disposa de quatre plantes dedicades a habitacions. A més, compta amb un hort urbà per a aquells residents que vulguin gaudir de la jardineria com a activitat terapèutica. L’última planta ofereix un solàrium i una terrassa, un lloc ideal per relaxar-vos i prendre el sol.

A la planta baixa, trobareu els despatxos dels nostres tècnics, un gimnàs i recepció.

A més, comptem amb una sala de biblioteca adjacent a la Sala Snoezelen, dissenyada per proporcionar teràpies multisensorials que promoguin el benestar i la relaxació. També disposem d´una sala polivalent que s´utilitza per a una àmplia varietat d´activitats, que van des de projeccions de cinema fins a sessions de musicoteràpia.

La nostra residència és un espai excepcionalment equipat i dissenyat per oferir un ambient còmode i enriquidor per als nostres residents, on es promou el benestar físic, emocional i social en un entorn agradable i accessible.

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Calella?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Calella?