Serveis de la residència Lantus CALELLA

A la nostra residència Lantus Calella, ens sentim orgullosos de proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia gamma de serveis dissenyats per promoure la comoditat, seguretat i benestar de cada individu. Des de cures professionals i activitats enriquidores fins a instal·lacions modernes i deliciós menjar casolà, cada aspecte de la nostra residència està acuradament dissenyat per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem el Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident se senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

60
Professionals
53
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència Calella

Enfermeria y metge

A la nostra residència comptem amb un equip mèdic propi format per un metge i una infermera. Aquests professionals estan disponibles per atendre les necessitats mèdiques i d'atenció dels nostres residents de manera immediata i personalitzada.

Fisioterapia y rehabilitación

Disposem d'un espai de gimnàs totalment adaptat i equipat equipat amb material per realitzar sessions de gimnàstica i rehabilitació personalitzada sempre sota una atenció segura i professional del nostre personal especialitzat.

Cuina propia

Disposem de cuina pròpia operativa durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa en estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Sala Snoezelen

Equipada per proporcionar un ambient interactiu i d'estimulació multisensorial. Aquesta sala s'ha concebut amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones grans que enfronten un deteriorament cognitiu sever o demència en qualsevol de les seves etapes.

Musicoteràpia

La nostra psicòloga, especialitzada en musicoteràpia, utilitza elements com el ritme, la melodia i l'harmonia per promoure la salut mental, emocional i cognitiva. Aquesta teràpia s'ha demostrat efectiva per a persones majors amb diferents tipus de deteriorament cognitiu

Recepció

Estem compromesos a oferir un servei d'atenció constant i accessible per als nostres residents i les seves famílies. La nostra recepció està oberta tots els dies de la setmana, des de les 8 del matí fins a les 9 de la nit, sense interrupció, incloent els caps de setmana.

Bugaderia

Disposem d'un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament durant més de 12 hores al dia. Aquest servei també inclou un centre de planxat per garantir que totes les peces estiguin perfectament cuidades i a punt per a l'ús dels nostres residents.
Atención sanitaria- Rehabilitación- Enfermería- Servicio médico- Fisiterapia- Dietista- Psicología- Reeducación neurológica- Farmacia- Podología- Terapia SnozelenActividades socioculturales- Animación sociocultural- Actividades adaptadas - Educador social- Terapia ocupacional = no es genérico - Huerto terapéutico- Laborterapia - Musicoterapia- Arteterapeuta - Terapia Montessori > falta- Terapia SnozelenEspacios comunes- Sala de estar - Baños adaptados - Comedor- Terrazas - Jardines / Zonas verdes - Gimnasio - Sala polivalente- Biblioteca > falta- Huerto urbano- Capilla - Sala Snozelen Servicios residenciales- Cocina propia - Recepción 24 horas- Lavandería- Zona de planchado > falta - Peluquería - Servicio de limpieza- Servicio religioso- Habitaciones con baño adaptado- Espacios adaptados y seguros- Educador socialCÓMO CUIDAMOSMontesorri

Hort urbà

Proporciona un entorn a l'aire lliure a més d'una sèrie de beneficis terapèutics i emocionals per als nostres residents. En participar en la jardineria, poden experimentar una sensació d'èxit al veure créixer les plantes, connectar amb la natura i gaudir de l'activitat física suau.

Perruqueria i podologia

Oferim serveis de perruqueria i podologia per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials en la seva vida quotidiana. El servei de perruqueria, que està disponible dues vegades per setmana, i l'atenció de podologia es proporciona 2 vegades al mes.

Vols saber més sobre la nostra residència Lantus Calella?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Calella?