Serveis de la residència Lantus FONDA ORIENTAL

A la nostra residència Lantus Fonda Oriental , ens sentim orgullosos de proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia gamma de serveis dissenyats per promoure la comoditat, seguretat i benestar de cada individu. Des de cures professionals i activitats enriquidores fins a instal·lacions modernes i deliciós menjar casolà, cada aspecte de la nostra residència està acuradament dissenyat per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem el Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident se senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

70
Professionals
176
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència Fonda Oriental

Infermeria i metge

A la nostra residència comptem amb un servei mèdic professional format per un metge i tres infermeres. El servei d´infermeria també s´estén a les nits per atenció de tots els residents de manera immediata i personalitzada.

Fisioteràpia i rehabilitació

Comptem amb un programa multifactorial, dissenyat a partir de la valoració de cada persona. Això ens permet poder fer la recuperació de les capacitats funcionals o prevenir el deteriorament d'una manera completament individualitzada.

Cuina pròpia

Comptem amb cuina pròpia operativa durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa en estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Animació sociocultural

De la mà dels nostres 3 terapeutes ocupacionals, proporcionem als nostres residents un programa d'activitats que els permetin mantenir i desenvolupar les seves habilitats mentre gaudeixen del temps lliure. Creem experiències significatives i gratificants.

Perruqueria i podologia

Ofrecemos servicios de peluquería y podología para garantizar que nuestros residentes tengan acceso a cuidados esenciales en su vida cotidiana. El servicio de peluquería, que está disponible todos los días de la semana, y la atención de podología se brinda una vez a la semana.

Bugaderia

Comptem amb un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament durant més de 12 hores al dia. Aquest servei també inclou un centre de planxa per garantir que totes les peces estiguin perfectament cuidades i llistes per al seu ús.

Teràpia ocupacional

De la mà de 3 especialistes en teràpia ocupacional, es posen en marxa programes de treball que a través de la manipulació de materials i objectes adaptats a les necessitats de cada resident fomenten la participació activa, l'aprenentatge i l'autoestima.

Neteja Non-Stop

A les nostres residències valorem el fet que els espais comuns i individuals estiguin sempre en condicions. És per això que el nostre servei de neteja opera més de 12 hores garantint un entorn agradable i desinfectat en tot moment.

Recepció

Estem compromesos amb oferir un servei d'atenció constant i accessible per als nostres residents i les seves famílies. La recepció és oberta de dilluns a divendres, des de les 8 del matí fins a les 18:30. L'horari dels dissabtes és de 9:00h a 12:00 hores.

Terrassa

Disposem d'una agradable terrassa al pati interior. Un espai exterior, que permet gaudir de la llum natural i de moments entranyables amb residents o en família sense tenir la necessitat de sortir de la residència.

Farmàcia

Oferim l'opció de comprar medicaments directament des de la farmàcia de la residència. Això simplifica el procés d'obtenció de medicaments i ofereix comoditat tant a les famílies com als residents.

Capella

Per atendre les necessitats espirituals dels residents. Es promou un ambient que respecta i aborda la diversitat de creences, contribuint al benestar integral i proporciona un espai per a la reflexió i la pràctica religiosa.

Vols saberne més sobre la nostra residència Lantus Fonda Oriental?

Vols saberne més sobre la nostra residència Lantus Fonda Oriental?