CEO Grup Lantus, Pep Granados.
gerencia

Josep Maria Granados

Té un ampli coneixement sobre assessorament i planificació tributària de persones físiques, jurídiques, grups familiars i societats, tant d’àmbit nacional com internacional.

Participant des de fa més de 30 anys com a assessor i conseller en nombroses operacions de fusió i adquisició, especialment al sector industrial i serveis.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses a ESADE, on també va cursar un Màster sobre Tributació. És membre de l´Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya.

Amb més de 15 anys d’experiència en l’assessorament i l’orientació en la gestió econòmica de centres geriàtrics.

gerencia

Ana Amat

Compta amb un ampli coneixement sobre assessorament i organització dels equips de professionals de centres datenció sanitària i social. Especialitzada en RRHH amb gran facilitat per connectar amb les persones i optimitzar-ne el rendiment.

Ha format part de l’equip directiu de diferents centres d’atenció primària i hospitalària, tant a nivell públic com a privat.

Llicenciada en Infermeria a la Universitat de Sant Joan de Déu, Màster en salut comunitària i geriatria i MBA en gestió sanitària per la Universitat de Barcelona.

Amb més de 25 anys d’experiència en l’assessorament i la gestió del personal sanitari en centres privats i públics.

CEO de Grup Lantus, Ana María Amat
CEO Grup Lantus, José María Casanovas.
gerencia

José María Casanovas

Ha desenvolupat part de la carrera professional en assessorament i organització en centres d’atenció sanitària i social. Especialitzat en la gestió operativa i institucional.

Ha format part de l’equip directiu de diferents centres d’atenció primària i hospitalària, tant a nivell públic com a privat.

Llicenciat en Mèdicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, ​​Rotatori: Hospital Creu Roja de l’Hospitalet de Llobregat, Hospital Sagrat Corazon i Hospital Clínic de Barcelona, ​​a més d’una àmplia formació de postgrau en diferents especialitats.

Amb més de 20 anys dexperiència en lassessorament en la gestió sanitària, eficiència operativa i de protocols funcionals en centres sanitaris.

responsable operacions

Miquel González

Graduat en Treball Social per la Universitat Ramon Llull, Màster en Direcció de Centres Socials, Màster en Direcció de centres Geriàtrics i MBA en Direcció Estratègica d’Empreses.

Amb més de 7 anys d’experiència en la implementació de protocols de funcionament, així com la gestió estratègica i operativa als nostres centres geriàtrics.

Director Técnico de Operaciones de Grup Lantus, Miquel González.
Directora Dpto Financiero de Grup Lantus, Marta Granados.
responsable Àrea econòmica

Marta Granados

Llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra. Va cursar formació en reestructuracions empresarials, a més de formació al Centre d’Estudis Financers de Madrid.

Associada i Assessora fiscal sènior de Granados Assessors Consultors, amb més de 12 anys d’experiència en assessoria comptable i fiscal de centres geriàtrics.

responsable recursos humans

Víctor Durbán

Graduat en Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra, amb formació en procediment laboral dins de la Jurisdicció Social i en la Direcció Estratègica de RRHH.

Amb més de 7 anys d’experiència en la gestió d’equips, supervisió de plantilles i assessorament laboral als nostres centres geriatrics.

Director Técnico de RRHH de Grup Lantus, Víctor Durban.
Directora Técnica de Comunicación de Grup Lantus, Ana Sabartés.
responsable comunicació

Ani Sabartés

Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Comunicació Política, formada en capacitació i desenvolupament d’habilitats Directives a IESE Bussines School.

Amb més de 8 anys d’experiència com a Directora del centre Residencial Lantus Olimpo. Especialitzada en la gestió d’equips i de comunicació institucional.

director residència lantus olimpo

Josep Maronas

Llicenciat en psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en gerontologia a la Universitat de Barcelona i Màster psicogeriatria Universitat Autonoma de Barcelona.

Amb més de 7 anys d’experiència com a part de l’equip interdisciplinari de la Residència Geriàtrica Olimp i actualment exercint com a Director del centre.

Especialitzat en la gestió d’equips d’atenció assistencial i en demències per a gent gran.

Director de la Residencia Olimpo, Josep Maronas Santainés
Directora de la Residencia Lantus Calella, Marta Galindo Gómez
Directora Residència Lantus Calella

Marta Galindo

Diplomatura d’Infermeria per l’Escola Universitària de Sant Joan de Déu (UB), Postgrau de gestió i direcció de centres residencials i recursos gerontològics, formació en pautes d’infermeria ambulatòria i hospitalària especialitzada en geriatria.

Amb més de 12 anys d’experiència com a part de l’equip sanitari del centre Lantus Olimpo, i des de fa 4 anys com a Directora del centre residencial Lantus Calella.

Especialitzada en la gestió de protocols sanitaris i supervisió de les pautes de cura dels residents.

directora residència lantus tona

Gemma Blanco

Diplomatura en Infermeria a la Universitat de Vic, titulació adscrita a la Universitat de Barcelona. Postgrau en gerontologia i formació en direcció d’equips i atenció a les necessitats sanitàries de la gent gran.

Recentment incorporada a l’equip de Direcció del grup Lantus, amb més de 12 anys d’experiència al sector residencial exercint funcions de responsable higiènic sanitària, coordinació d’equips i responsable del departament d’infermeria del centre residencial.

Directora de la Residencia Tona, Gemma Blanco
Director Residència Lantus Arenys

Gianmarco Riva

Llicenciat en Psicologia i màster d´especialització en arteteràpia.

Recentment incorporat a l’equip de direcció del grup Lantus, amb més de 10 anys d’experiència dedicant-se al sector de la geriatria.

Director Residència LANTUS Fonda Oriental

Francisco Rabadán

Llicenciat en administració i adreça d’empresa. Curs de Direcció de Centres Sociosanitaris.

Des de l’any 2006 al món residencial consolidant una dilatada experiència en la Gestió financera i de recursos humans. Director de la residència Fonda Oriental de la Roda des de l’any 2011.

Directora de la Residencia Lantus Rosers, Roser Ollé Llobet
Directora de la Residència LANTUS Els Rosers

Roser Ollé Llobet

Diplomada en Educació Social, Màster en direcció i administració de residències i entrades de dia per a la gent gran, Tècnica a Jardí d’infància i Monitora de lleure.

He treballat en una empresa familiar de cara al públic, a llars d’infants i des de l’any 1999 desenvolupa la seva carrera professional dins l’àmbit de la gent gran, passant per diferents perfils professionals com animadora sociocultural, supervisora ​​i finalment , des del 2012, com a directora d’una residència de gent gran a Alella. Lantus els Rosers.