Serveis de la residència Lantus VIL·LA BETÀNIA

A la nostra residència Lantus Vil·la Betània , ens sentim orgullosos de proporcionar una atenció excepcional i un ambient càlid i acollidor.

El nostre compromís és oferir una àmplia gamma de serveis dissenyats per promoure la comoditat, seguretat i benestar de cada individu. Des de cures professionals i activitats enriquidores fins a instal·lacions modernes i deliciós menjar casolà, cada aspecte de la nostra residència està acuradament dissenyat per brindar una experiència de vida plena i gratificant.

Tot l’equip de professionals que formem el Grup Lantus ens esforcem per crear un entorn que fomenti l’autonomia i la felicitat, on cada resident se senti valorat i cuidat de manera personalitzada.

47
Professionals
69
Residents
serveis grup lantus

Serveis residència Vil·la Betània

Infermeria i metge

A la nostra residència comptem amb un equip mèdic propi el qual està format per un metge i dues infermeres. Disponibles per atendre les necessitats mèdiques i datenció de tots els nostres residents de manera immediata i personalitzada.

Fisioterèpia i rehabilitació

Comptem amb un espai de gimnàs completament adaptat i equipat per dur a terme sessions de gimnàstica i rehabilitació personalitzada. Tot això sempre sota una cura segura i professional del nostre personal especialitzat.

Cuina pròpia

Comptem amb cuina pròpia operativa durant 12 hores al dia. El nostre equip de cuina treballa en estreta col·laboració amb un dietista per dissenyar menús equilibrats i adaptats a les necessitats individuals dels nostres residents.

Recepció

A la nostra residència, estem compromesos amb oferir un servei d'atenció constant i accessible per als nostres residents i les seves famílies. La recepció és oberta de dilluns a divendres, de 9:00h a 13:30 hores durant el matí i de 14:45ha 20:45 hores a les tardes.

Bugaderia

Comptem amb un servei de bugaderia completament equipat que està en funcionament durant més de 12 hores al dia. Aquest servei també inclou un centre de planxa per garantir que totes les peces estiguin perfectament cuidades i llistes per al seu ús.

Perruqueria i podologia

Per contribuir amb la comoditat, oferim serveis de perruqueria i podologia per garantir que els nostres residents tinguin accés a cures essencials a la seva vida quotidiana. El Vil·la Betània els serveis de perruqueria i de podologia estan disponibles cada setmana.
Atención sanitaria- Rehabilitación- Enfermería- Servicio médico- Fisiterapia- Dietista- Psicología- Reeducación neurológica- Farmacia- Podología- Terapia SnozelenActividades socioculturales- Animación sociocultural- Actividades adaptadas - Educador social- Terapia ocupacional = no es genérico - Huerto terapéutico- Laborterapia - Musicoterapia- Arteterapeuta - Terapia Montessori > falta- Terapia SnozelenEspacios comunes- Sala de estar - Baños adaptados - Comedor- Terrazas - Jardines / Zonas verdes - Gimnasio - Sala polivalente- Biblioteca > falta- Huerto urbano- Capilla - Sala Snozelen Servicios residenciales- Cocina propia - Recepción 24 horas- Lavandería- Zona de planchado > falta - Peluquería - Servicio de limpieza- Servicio religioso- Habitaciones con baño adaptado- Espacios adaptados y seguros- Educador socialCÓMO CUIDAMOSMontesorri

Teràpia ocupacional

L´ocupació proporciona una sèrie de beneficis terapèutics i emocionals per als nostres residents. En participar a la jardineria, podeu experimentar una sensació d'èxit en veure créixer les plantes, connectar-vos amb la natura i gaudir de l'activitat física suau.

Capella

Per atendre les necessitats espirituals dels residents. Es promou un ambient que respecta i aborda la diversitat de creences, contribuint al benestar integral de la gent gran proporcionant un espai per a la reflexió i la pràctica religiosa.

Psicologia

Creiem que l'adaptació dels residents grans al seu nou entorn al nostre centre és fonamental per garantir-ne el benestar i la felicitat. També és important oferir suport emocional a les famílies durant aquest període de transició.

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Vil·la Betània?

Vols saber-ne més sobre la nostra residència Lantus Vil·la Betània?